Moja lastna izkušnja z ANF terapijo – Aminoterapevt

Z Amino terapijo sem se prvič srečala preko lastne izkušnje konec leta 2015, ko sem zase iskala učinkovito terapijo za odpravo težavah, kalcinacij v obeh ramenih. Na srečo je imel v tem času dr. Mikel Hoff, ustanovitelj Amino terapije, v Sloveniji izobraževanje in sem bila takrat ena izmed njegovih pacientk. Po opravljenem pregledu in testiranju mi je naredil terapijo z ANF diski obeh ramen. Omenjena terapija me je kot fizioterapevtko takoj navdušila.

Zakaj? Med testiranjem obsega gibljivosti ramen je bil moj obseg gibljivosti zelo omejen, par mesecev možen le do višine ramen. Deset minut po nameščenih ANF diskih in spiti tekočini, sem lahko z obema rokama po dolgem času dosegla skoraj popoln obseg gibljivosti v ramenih, kateri se je ohranil vse do danes.

V januarju 2017 sem svoje strokovne izkušnje združila v prvi Amino kliniki v Mariboru, kjer sem v velikem pričakovanju z navdušenjem opravila prvi modul ANF izobraževanja. Svoje znanje na tem področju sem želela nadgraditi, ga deliti naprej ter s holističnim pristopom pomagati pacientom zmanjšati bolečino in vnetja različnih tkiv na bolj učinkovitejši način kot gre to s klasično terapijo.

Leta 2019 sem tako zaključila tretji modul izobraževanj, opravila pisni in praktični izpit ter dosegla naziv Aminoterapevt.