Physiokey terapija

Učinkovita terapija pri različnih poškodbah mišičnega sistema, pri akutnih in kroničnih bolečinah ter kroničnih obolenjih

Terapija physiokey

PHYSIOKEY je medicinski aparat, ki temelji na sodobnih znanjih elektroterapije, akupunkture ter znanj tradicionalne kitajske medicine. Terapija physiokey je zelo učinkovita terapija pri različnih poškodbah mišičnega sistema, pri akutnih in kroničnih bolečinah ter kroničnih obolenjih.

Aparat je zelo inteligentna aparatura. Terapevt najprej z njim diagnosticira, nato na problematičnih predelih, ki jih zazna aparat ali pokaže na koži reakcija tkiva, terapira.

Cilj terapije je hitro zmanjšanje bolečine ter odprava kroničnih težav pri kroničnih stanjih. Aparat sam spodbuja telo k procesom samozdravljenja. Pri akutnih bolečinah je običajno potrebnih 4-6 obiskov (prve tri dni se izvaja terapija vsaki dan), pri kroničnih bolečinah 8-12 obiskov.

Hitro zmanjšanje bolečine ter odprava kroničnih težav

PHYSIOKEY je terapija prvega izbora pri herniji disci v vratu in križu (sprosti mišice in hernija se sama reponira nazaj), bolečinah v vratu in križu, težavah urinske inkontinence (uhajanju urina, blata), utesnitve živcev, pri pekočih bolečinah idr.

Največja prednost Physiokey terapije je njena dinamičnost elektrode in mobilnost, s katero lahko terapevt terapira večji predel obravnave in najde točno točko izvora bolečine oz. težav.

Terapija physiokey
Terapija physiokey-svg

Zakaj Fizioterapevtski center Simona Videnšek?

Atelje zdravja in izobraževanja je v Mariboru ena od kvalitetnih ustanov v regiji za fizioterapijo bolečinskih stanj, povezanih za hrbtenico in lokomotornim ter obravnavo respiratornega sistemoma.

mag. Simona Videnšek
dipl. fiziot., univ. dipl. org., spec. manag.

Vzemite si čas in rezervirajte termin za razvajanje zase, telo vam bo hvaležno!

Naročanje in povpraševanje