Fizioterapija na domu

Individualna, učinkovita in kvalitetna fizioterapija za posameznike, ki imajo težave s hojo, ravnotežjem, stabilnostjo ter slabšo gibljivosti

Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu obsega rehabilitacijo po poškodbah, po operativnih stanjih, po možganski kapi, pri splošni oslabelosti osebe po obolenjih ter osebe, katere ne zmorejo do fizioterapevtske ambulante.

Največkrat je namen obiska fiziterapije na domu zmanjšanje bolečine, otekline, sprememb v drži posameznika, negibljivost oz. sprememba v hoji posameznika.

Fizioterapevtska obravnava na domu je specifična, poudarek je na individualni obravnavi posameznika, katerega poskušamo obravnavati celostno. Največkrat je usmerjena v povečanje ali ohranjanje mišične moči in vzdržljivosti ter obsega gibljivosti sklepov, v izboljšanje ravnotežja, koordinacije ter gibljivost posameznika. Velikokrat vključuje fizioterapija na domu učenje fukcionalnih aktivnosti, učenje vsedanje, vstajanja in mobilnosti (hoje) ter trening dihalne muskulature.

Na domu izvajamo tudi nekatere vrste elektroterapije (physiokey) ter fizioterapijo s pripomočki za gibljivost in hojo. Poudarek je tudi na respiratorni oceni stanja ter krepitvi dihalne muskulature, kateri velikokrat ne posvečamo dovolj pozornosti.

Zakaj Fizioterapevtski center Simona Videnšek?

Zasebna fizioterapija mag. Simona Videnšek je ena od kvalitetnih ustanov v regiji za fizioterapijo bolečinskih stanj, povezanih za hrbtenico in lokomotornim ter obravnavo respiratornega sistemoma. mag. Simona Videnšek dipl. fiziot., univ. dipl. org., spec. manag.

Vzemite si čas in rezervirajte termin za razvajanje zase, telo vam bo hvaležno!

Oglejte si tudi ostale storitve

Naročanje in povpraševanje