Vadba v nosečnosti in po porodu

Prilagojena, učinkovita in strokovna vadba za preprečevanje in odpravljanje težav s uhajanjem urina

Vadba v nosečnosti in po porodu

Velikokrat se mamice po porodu in ženske v aktivni dobi življenja srečujejo s težavami uhajanja urina, t.i. urinsko inkontinenco.

Za preprečevanje oz. odpravljanje teh težav je zelo uspešen pristop z rednim izvajanjem treninga mišič medeničnega dna (TMMD), katerega žensko naučimo na fizioterapevtski obravnavi, da tega redno izvaja doma.

Pri urinski inkontinenci odlične rezultate dosegamo tudi s kombinacijo ANF terapije in physiokey terapije, kjer so rezulati vidni hitreje, kot samo z izvajanjem TMMD.

Le dobronameren NASVET za nosečnice: s TMMD je potrebno začeti že na začetku v prvih mesecih nosečnosti oz. takoj po porodu, pod vodstvom strokovnega fizioterapevta.

Zato ne odlašajte in ne čakajte do prvega pregleda pri zdravniku, šele 8 tednov po porodu, ker v tem času lahko že veliko naredite za svoje oslabele mišice!

Zakaj Fizioterapevtski center Simona Videnšek?

Zasebna fizioterapija mag. Simona Videnšek je ena od kvalitetnih ustanov v regiji za fizioterapijo bolečinskih stanj, povezanih za hrbtenico in lokomotornim ter obravnavo respiratornega sistemoma. mag. Simona Videnšek dipl. fiziot., univ. dipl. org., spec. manag.

Vzemite si čas in rezervirajte termin za razvajanje zase, telo vam bo hvaležno!

Oglejte si tudi ostale storitve

Naročanje in povpraševanje