ANF Terapija

S pravilno namestitvijo diskov na golo kožo, kjer ostanejo in delujejo 72 ur, bistveno pripomoremo k zmanjšanju bolečinskih stanj.

ANF Terapija

ANF terapija – Ko nič drugega ne pomaga, je tu ANF terapija! ANF je terapija prihodnosti, je frekvenčna terapija.

Pri ANF terapiji s pravilno namestitvijo diskov na golo kožo, kjer ostanejo in delujejo 72 ur, bistveno pripomoremo k zmanjšanju bolečinskih stanj. Po 10-15 minutah pacient občuti bistveno manjšo bolečino, kot pred aplikacijo diskov.

Diski ne vsebujejo nobenega medikamenta, vsebuje frekvenco, ki se prekopira na naš živčni sistem in ta vodi procese samozdravljenja. V času terapije je potrebno spiti veliko vode in počivati.
ANF terapija je terapija prvega izbora pri oteklinah, pri vnetnih in bolečinskih stanjih mišično-skeletnega sistema (pri poškodbah, pooperativnih stanjih, bolečinah, vnetjih živca …).

Pri vseg bolečinskih stanjih je prisotno VNETJE tkiva. Vnetje je potrebno najprej umiriti in odstraniti, šele nato, ko se vnetje umiri in bolečina zmanjša za 70-80 %, lahko začnemo izvajati aktivne vaje.

Amino Neuro Frequency Therapy

Amino Neuro Frequency Therapy (“ANF« terapija)je revolucionarna obravnava številnih zdravstvenih izzivov, vključno s težavami, ki izhajajo iz fizičnih, duševnih in čustvenih stanj.

Ta obravnava ponuja holistično rešitev, ki pomaga zmanjšati (ali odpraviti) bolečino in vnetje v nekaj minutah. Prav tako se izkaže, da je učinkovita pri uravnavanju čustvenih in hormonskih neravnovesij … VSE BREZ UPORABE kemikalij ali fizičnih manipulacij.

ANF terapija je zamisel dr. Mikel H.G Hoff-a, mednarodno priznanega terapevta. Dr. Hoff je to terapijo razvil, da bi rešil številne zdravstvene težave, ki so preprečevale njegovim bolnikom živeti bolj kvalitetno življenje.

Kako deluje ANF?

ANF terapija ne zahteva uporabe nobenih zdravil ali kemikalij. Namesto tega uporablja kombinacijo različnih nosilnih naprav, ki oddajajo frekvenco – ANF diski. Vsak disk se nalepi neposredno na kožo, aktivira ga toplota telesa.

Specializirani diski vsebujejo edinstven material, ki ga je NASA odkrila pred dvema desetletjema. Varno prenašajo vrsto frekvenc, ki jih naš živčni sistem prevzame, da se začne na celični ravni proces samozdravljenja in samoregulacije, kar ima za posledico veliko hitrejše in dolgotrajnejše rezultate.
V našem fizioterapevtskem centru svojim strankam ponujamo tudi ANF terapijo!

Amino Neuro Frequency Therapy je inovativna terapija, ki deluje na zdravljenje vnetja v povezavi s številnimi zdravstvenimi težavami.

Pogosta stanja, ki jih obravnavamo z ANF terapijo, vključujejo bolečino, išias, črevesne težave, migreno, vnetje, težave s sklepi, akutno poškodbo mišic, stres, tesnobo in nepojasnjene bolečine. Ko nič drugega ne deluje, poskusite z ANF terapijo in bodite presenečeni nad hitrostjo in učinkovitostjo rezultatov.

https://www.anftherapy.com/what-is-anf-therapy/

 

Zakaj Fizioterapevtski center Simona Videnšek?

Zasebna fizioterapija mag. Simona Videnšek je ena od kvalitetnih ustanov v regiji za fizioterapijo bolečinskih stanj, povezanih za hrbtenico in lokomotornim ter obravnavo respiratornega sistemoma. mag. Simona Videnšek dipl. fiziot., univ. dipl. org., spec. manag.

Vzemite si čas in rezervirajte termin za razvajanje zase, telo vam bo hvaležno!

Oglejte si tudi ostale storitve

Naročanje in povpraševanje