Terapevtska masaža hrbta in vratu

Učinkovito, kvalitetno in strokovno lajšanje težjih kroničnih bolečin v hrbtenici in odpravljanje manjših težav v hrbtu. 

Terapevtska masaža hrbta in vratu

Terapevtske masaže hrbta in vratu izvajamo fizioterapevti z namenom terapevtske obravnave določenih predelov, kjer je potrebna posebna obravnava, z namenom za povečano prekrvavitev mišic, zmanjšanja bolečine in sprostitev obravnavanega predela. Je učinkovita metoda lajšanja težjih kroničnih bolečin v hrbtenici in odpravljanju manjših kroničnih težav v hrbtu.

Terapevtska masaža hrbta in vratu ima tako terapevtski učinek na mehkotkivne strukture (mišice, fascije, ligamenti) kot na vretenca, medvretenčne prostore ter ostale obsklepne strukture.

Masaža hrbta se izvaja z oljem z dodatkom eteričnih olj ali s kremo za povečanje prekrvavitve mišic. Kombinacija olj z uporabo eteričnega olja dosežemo popolno psiho-fizično sprostitev.

Masaža je primerna sprostitev tudi za nosečnice.

Izvajamo masaže za nosečnice, po dopolnjenem 12. tednu nosečnosti, za celo telo ali le hrbet.

Zakaj Fizioterapevtski center Simona Videnšek?

Zasebna fizioterapija mag. Simona Videnšek je ena od kvalitetnih ustanov v regiji za fizioterapijo bolečinskih stanj, povezanih za hrbtenico in lokomotornim ter obravnavo respiratornega sistemoma. mag. Simona Videnšek dipl. fiziot., univ. dipl. org., spec. manag.

Vzemite si čas in rezervirajte termin za razvajanje zase, telo vam bo hvaležno!

Oglejte si tudi ostale storitve

Naročanje in povpraševanje